Quiche
Ingredients:


200 grams de formatge gruyere
200 grams de pernil dolç
4 ous
Nou moscada
100 grams de formatge emmental
Nou moscada
100 grams de formatge emmental
Sal
Pebre
2 tetabrics de 200 ml de crema de llet
Pebre
2 tetabrics de 200 ml de crema de llet
Col·loquem la pasta brisa sobre el motlle, coure-el entre 10 i 12 minuts al forna a 180-190 graus.
Batre els ous, afegint-hi la crema de llet, la sal , el pebre i la nou moscada. En el fons de la pasta brisa posar una capa de làmines de gruyere una altre de pernil dolç, i així successivament fins que s'acabi.
Per ultim tirar els ous preparats i cubrir-ho de emmental rallat.
Posar-ho al forn 30 minuts a 180 graus i llest per menjar. Bon profit!!
Ostres! Es com la de la iaia🙋 quina pintassa
ResponElimina