PASTÍS DE IOGURT SABOR PINYA

 INGREDIENTS:
150 g de galetes digestive, 50 g de mantega, 200 ml de nata 35%, 3 iogurt sabor pinya, 1 llauna petita de llet condensada, 9 fulles de gelatina, 2 rodanxes de pinya en conserva, 250 ml del suc de la pinya, 3 fulles de gelatina.

Per fer la base tritura les galetes 5 seg / vel 10, afegeix la mantega diluïda i barreja 5seg / vel 5.
Treu del got i s'aboca en el fons del plat de presentació, s'estén i aixafa fins que quedi compacta, guarda a la nevera mentre prepares el farciment.

Posa a hidratar en aigua freda la gelatina del farcit.
 En el got net aboca la llet condensada, els iogurts i la nata, barreja 2 min / vel 3.

Escorre la gelatina de l'aigua i fica al microones 10 segons, incorpora a l'got uns segons abans d'acabar de barrejar.





Aparta i s'aboca sobre la base de galeta reservada, deixa solidificar unes hores o millor d'un dia per l'altre.



Per a la cobertura trosseja les rodanxes de pinya i posa-per sobre del pastís.















Hidrata la resta de gelatina i escalfa el suc de la pinya, s'escorre la gelatina i barreja amb el suc calent, s'aboca amb cura sobre el pastís i deixa que qualli.



Un cop estigui la cobertura totalment quallada desemmotlla el pastís. Bon profit!!!




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars