Caldo de escudella
Ingredients:
Carn: un joc d'ales, carcanada, òs per el caldo. Sal, api, porro, pastanaga i patates.
En una olla d'aigua freda tirar les herbes i patates pelades (api i porro no pelat).
Netejar la carn i tirar-ho (pot ser sense descongelat) tirar la sal al cap de una hora i mitge.
Posar la ració d'un dinar en una cassola i tirar la pasta quan es torni a bullir (deixar de 10 a 15 minuts). Bon profit!!!
En una olla d'aigua freda tirar les herbes i patates pelades (api i porro no pelat).
Netejar la carn i tirar-ho (pot ser sense descongelat) tirar la sal al cap de una hora i mitge.
Posar la ració d'un dinar en una cassola i tirar la pasta quan es torni a bullir (deixar de 10 a 15 minuts). Bon profit!!!
Mmmmm😍 pero... aixo no es de nadal?
ResponEliminaTot i aixi segur que esta bonisisisim
Mmmmm😍 pero... aixo no es de nadal?
ResponEliminaTot i aixi segur que esta bonisisisim