Pastís de Santiago
Ingredients:
260 grams de farina, 6 ous, 150 cl d’aigua, 150 grams de
mantega, 300 grams d’atmelles crues, 300 grams de sucre, ratllador de llimones
i mitge llimona, sucre llustre.
Amb les barilles batre els ous amb sucre, la mantega desfeta,
aigua i farina tamisada. Afegir l’ametlle mòlta i la ratlladura de llimones.
Quant tot estigui ben barrejat, col·locar-ho en un motlle untat (i amb paper) i introduir al forn aproximadament ¾ d’hora a 180 graus.
Quant el pastís estiguí cuit i fret, es desmotlla i s’espolvoreja amb el sucre.
Quant tot estigui ben barrejat, col·locar-ho en un motlle untat (i amb paper) i introduir al forn aproximadament ¾ d’hora a 180 graus.
Quant el pastís estiguí cuit i fret, es desmotlla i s’espolvoreja amb el sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada