Piruletes de xocolata
Ingredients
250 grams de farina, 140 grams de mantega, 125 grams de sucre, 1 ou, 20 grams de cacao.
Barrejar la mantega i el sucre, afegir l'ou, afegir la barreja de farina i cacao.
Barrejar fins obtenir una bola homogénea. No treballar massa la masa per no tornar-la elàstica.
Després amb la massa fer boles petites i donar-li forma arrodonida després afegir els ingredients que preferiu per l'exterior de la piruleta i afegir-hi el pal.
250 grams de farina, 140 grams de mantega, 125 grams de sucre, 1 ou, 20 grams de cacao.
Barrejar la mantega i el sucre, afegir l'ou, afegir la barreja de farina i cacao.
Barrejar fins obtenir una bola homogénea. No treballar massa la masa per no tornar-la elàstica.
Després amb la massa fer boles petites i donar-li forma arrodonida després afegir els ingredients que preferiu per l'exterior de la piruleta i afegir-hi el pal.
Posar-les al forn entre 15 i 17 minuts a 180º. Bon profit!!!!
Aquesta recepta esta dedicada a la Carla una bona seguidora.
Ostres!Quina bona pinta, ja me'n pots donar una😌
ResponEliminaEs van acabar molt rapid.
ResponEliminaNostres quina llàstima!
ResponEliminaostres quina llàstima!
ResponEliminaostres quina llàstima!
ResponElimina